loading...
قشم آنلاین
حسن پوزیده بازدید : 84 سه شنبه 09 آبان 1396 نظرات (0)

http://s9.picofile.com/file/8310534650/slide2.png

 

🛃 امکانات سوئیت :

 

 ✅  آسانسور

سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی


حمام مجهز


مبلمان کامل و تخت خواب شو


رستوران مجهز داری بیش از 100 نوع غدای ایرانی ، عربی و دریایی


آشپزخانه مجهز


میز ناهار خوری و صندلی


اجاق گاز خوراک پزی


سرویس قابلمه


سرویس غذا خوری


یخچال


تلویزیون


گیرنده دیجیتال


سرویس کامل خواب شامل تخت خواب ، خوش خواب ، رو انداز ، پتو و بالشت


سرویس خواب اضافی


جا کفشی


پارکینگ

 

💠 برخی از امکانات واحد های لوکس علاوه بر موارد بالا :


✔️  خدمات VIP

✔️  گیرنده شبکه های خارجی

 

✔️  سیستم پخش صوتی و تصویری

✔️  مایکروفر

✔️  ماشین لباسشویی

✔️  ماشین ظرف شویی

✔️  اتو و میز اتو

 

⭐️ تاکسی مخصوص گشت در جزیره قشم ⭐️

✨ با راهنمای گردشگر -  دارای مدرک از سازمان ژئوپارک منطقه آزاد قشم ✨

🔘 همراه با مترجم زبان انگلیسی و ... ویژه توریست های خارج از کشور 🔘

 

💰 قیمت مناسب _ نازلترین قیمت سوئیت در جزیره قشم

📲 شماره تماس (جهت رزرو و هماهنگی ) 09170332917 - 09357772447

🗺 آدرس : قشم » نریمان » سر نبش پرستوی 3


http://s8.picofile.com/file/8310524868/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B3_%DB%B0%DB%B1_%DB%B0%DB%B1_%DB%B4%DB%B0_%DB%B1%DB%B8.jpg

http://s8.picofile.com/file/8310525168/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B3_%DB%B0%DB%B1_%DB%B0%DB%B1_%DB%B4%DB%B7_%DB%B2%DB%B8.jpg

http://s8.picofile.com/file/8310535918/photo6028271034601416986.jpg

 

 

 

حسن پوزیده بازدید : 94 پنجشنبه 04 آبان 1396 نظرات (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نام فارسیتنگه چاهکوه

نام انگلیسی: Chahkouh canyon

 

 

موقعیت جغرافیایی

تنگه چاهکوه در موقعیت جغرافیایی N264057 E553216 در استان هرمزگان و شرق جزیره قشم واقع است. دره یا تنگه چاهکوه،در بخش شهاب از توابع شهرستان قشم،دره ای به عمق 100 متر، نمایشی از فرسایش سنگهای رسوبی است.  این دره در 70 کیلومتری شهر قشم و در کنار روستای چاهوی شرقی،در بخش غربی ساحل شمالی جزیزه قشم قرار دارد و یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری جزیزه قشم است. این دره شگفت انگیز،در دل کوه سنگی یکپارچه که به شکل ضربدر برش خورده قرار دارد . چاهکوه در ابتدا عریض و با دیواره های بلند در برابر دیدگان مخاطب ظاهر می شود،ولی به تدریج از عرض آن کاسته تا جایی که عبور از میان آن دشوار می شود،این درحالی است که ارتفاع دیواره ها همچنان زیاد است و به همین دلیل داخل دره نور کمی وجود دارد.

 

 دلیل نام گذاری چاهکوه،وجود جاده های است که در ابتدای دره حفر شده است ، چند چاه کم عمق و کانال هایی برای هدایت آب، از سوی اهالی روستای چاهو حفر شده و زیبایی این تنگه را دو چندان می کند. از آنجا که با توجه به گرم وخشک بودن منطقه، آب شیرین ذخیره شده ارزش بالایی دارد،این چاهها محل ذخیره آب باران است.این کانال ها و چاهها، قدمتی باستانی دارند و از زمان های دور برای تامین آب شیرین اهالی این بخش از جزیره مورد استفاده قرار داشته است.

 

اين دره از چهارسو، چهارتنگه دارد که در جاهايي ديواره ها به هم مي رسند و فاصله 2 ديواره از هم شايد به حدود نيم متر برسد. به نظر مي رسد اين دره و دره هاي مشابه اطراف آن مربوط به شکستگي هاي طاقديس بزرگي باشند که بر ايجاد گنبد نمکي نمکدان هم نقش داشته است. جنس سنگ هاي چاهکو، از سنگ هاي رسوبي موسوم به سنگ هاي آهکي و مربوط به رشته کوه زاگرس مي شوند که جزو يکي از 3 گروه سنگ هاي موجود در طبيعت (رسوبي، آذرين و دگرگوني) قرار مي گيرد. در ديواره هاي دره چاهکو، فرسايش آبي و انحلال، شيارهاي عميق و طويل و انواع حفره هاي عدسي، قاشقي و کروي شکل را حفر کرده اند. وجود شيارها و خطوط فرسايش موازي و همچنين حفره و طاقچه بر بدنه عمود اين دره و نيز وجود جوي هاي سنگي در کف دره، موجب شده تا تنگه چاهکو به اعجاب تبديل شود. طرح ها و اشکالي که روي ديواره هاي اين تنگه زيبا نقش بسته هر بيننده اي را تحت تأثير قرار مي دهد. اشکالي که خيال انگيز و روياگونه اند و مانند آثار هنري ارزشمندي شده اند که به دست هنرمند توانايي به وجود آمده اند.

 

باد، آب باران و بارش هاي سيل آسا و شديد از مهم ترين دلايل وجود اين حفره هاي زياد در ميان ديواره چاهکو است. سنگ هاي چاهکو داراي آهک يا بي کربنات کلسيم است که اسيد آب باران دليل حل شدن آنها و ايجاد شکاف ها و حفره هاي کوچکي در ميان آنها شده و اين حفره ها در طول چند ميليون سال بزرگ تر شده و تبديل به دالانه هاي جالبي شده اند. در اين ميان، جاري شدن آب در زمان بارندگي، زيبايي اين دره را دوچندان مي کند.

 

ورودي دره شمالي جنوبي از سمت شمال عريض تر و کم شيب تر است و شکل کمابيش u مانندي را نشان مي دهد. هرچه به سمت جنوب پيش مي رويم دره کم عرض تر شده. شيب آن افزايش مي يابد و در انتها به شکل V درآمده و صعب العبور مي شود. اين مشخصات نشان دهنده سيلابي بودن دره است. ديواره هاي دره شيارها و خطوط فرسايشي موازي متعددي را نشان مي دهند که بعضاً اين شيارها عمق بيشتري پيدا کرده و فرم هاي قاشقي يا قيفي را به خود مي گيرند. جنس ديواره ها عمدتاً از ماسه سنگ آهکي سست بوده و به دليل وجود ميان لايه هاي مارن قرمز، سيلت و آهک شاهد انحلال و فرسايش هاي شديد در اين بخش ها هستيم به گونه اي که در تمامي طول ديواره دره حفره ها متعدد کوچک و بزرگ نمايان هستند. به نظر مي رسد چاه هاي کم عمق آب که مورد استفاده اهالي قرار مي گيرد از سوي دست حفاري شده اند اما اين حفاري در ادامه حفره هاي انحلالي عميق صورت پذيرفته و درواقع کار طبيعت از سوي بشر تکميل شده است. همچنين در طول دره اصلي و دره عمود بر آن کانال باريک جوي مانندي ديده مي شود که ظاهراً براي هدايت و انتقال آب دره ها به داخل چاه حفر شده است. اين تنگه به دليل دارا بودن ديواره هاي عمودي نسبتاً مرتفع، وجود شيارها و خطوط فرسايش موازي و عميق و همچنين انواع حفره هاي نيمه کروي و بيضوي از زيبايي ويژه اي برخوردار است.

 

تنگه چاهكوه يكي از جاذبه هاي ژئوپارك قشم است و تاكنون اقدام هايي در حد تاييد سازمان يونسكو در اين تنگه انجام شده است. ساخت جاده به طول ۴ كيلومتر، ساخت سرويس بهداشتي، نصب چند تابلو آموزشي و زيست محيطي، نصب سطل زباله، ساخت پاركينگ و داير كردن كيوسك نگهباني از جمله اقدام سازمان منطقه آزاد قشم دراين تنگه گردشگري به شمار مي آيد.

 

 

 

ساختار تنگه چاهگوه

 

 

چاه های آب تنگه چاهکوه

 

 

حسن پوزیده بازدید : 84 یکشنبه 26 شهریور 1396 نظرات (0)

 

تاریخچه

قشم نام امروزى جزيره و نام شهر بندرى جزيره‌اى است در آب‌هاى خليج فارس. اين جزيره در منابع اسلامى، تا حدود سده دهم هجرى، به نام‌هاى ديگرى مانند کاوان يا بنى‌کاوان و لافت شهرت داشته است.

 

 موقعیت جزیره قشم 
اين جزيره از شمال به شهر بندرعباس، مرکز بخش خمير و قسمتى از شهرستان بندر لنگه، از شمال‌شرقى به جزيره‌ى هرمز، از شرق به جزيره‌ى لارک، از جنوب به جزيره‌ى هنگام و از جنوب غربى به جزاير تنب بزرگ و کوچک و بوموسى محدود مى‌گردد. فاصله جزيره‌ى قشم (از بندر قشم) تا بندرعباس10/8 مايل (20 کيلومتر)، تا بندر هرمز9/72 مايل (18 کيلومتر)، جزيره لارک (تا مرکز دهستان لارک) 4/85 مايل (9 کيلومتر)، تا جزيره بوموسى 88/01 مايل (163 کيلومتر) و جزيره تنب بزرگ61/55 مايل (114 کيلومتر) است.

نزديک‌ترين بندر در ساحل اصلى کشور به جزيره‌ى قشم، بندرعباس است که فاصله آن تا محل سربندر قشم10/8 مايل دريايى (20 کيلومتر) است. نزديک‌ترين فاصله اين جزيره به ساحل اصلى کشور، در دماغه‌ى شمالى جزيره، در محل بندر لافت (در جزيره‌ى قشم) تا آبادى پل، مرکز دهستان خمير (در ساحل اصلى کشور) که فاصله آن در حدود يک مايل دريايى (1800 متر) بوده و در آينده محل احداث پل خليج فارس خواهد بود. جزيره‌ى قشم در شمال داراى دماغه‌هاى قشم، لافت و باسعيدو و در جنوب دماغه ديرستان است.

 

منطقه آزاد قشم

مساحت جزيره 1491 کيلومترمربع، حدود2/5 برابر دومين جزيره بزرگ خليج فارس يعنى بحرين است.

300 کيلومتر از جزيره قشم به منطقه آزاد اختصاص داده شده است
منطقه مناسب براي ذخيره سازي کالا، ترانزيت و حمل و نقل مجدد به آسياي ميانه و قفقاز با راه آهن و راه شوسه
منطقه مناسب براي تمامي صنايع و در هر رشته صنعتي
به علت داشتن کرانه هاي عميق مناسب براي تآسیسات سوختگيري و ارائه خدمات به کشتي هاي اقيانوس پيما
داراي امکانات بالقوه براي صنايع بيوتکنولوژيک
در حال حاضر داراي يک مرکز پژوهش در زمينه تمامي انواع جلبک ها و محصولات ديگر دريايي براي توليد مواد اوليه غذايي، دارويي و آرايشي و صنايع وابسته
به علت نزديکي به منابع نفت و گاز اين منطقه براي فعاليت در تمامي رشته هاي صنعتي نفت و گاز و پتروشيمي و خدمات وابسته مناسب است
جنگلهاي منحصر به فرد حرا و پرندگان مهاجر، اکوسيستم زيبايي را براي ايجاد مکانهاي توريستي و جلب توريست ها فراهم کرده است

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 82
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 39
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 319
  • بازدید ماه : 1,038
  • بازدید سال : 5,296
  • بازدید کلی : 77,392